ההרצאה של אורי שביט | איך עזבתי את הג'וב הנחשק בעולם והתחלתי לשנות את העולם

אורי שביט היא עיתונאית אוכל, עורכת לשעבר ב"על השולחן", שלפני מספר שנים 'חצתה את הקווים' ועברה לתזונה מהצומח. בדיאלוג עם שפים ואנשי עולם הקולינריה היא עזרה לשנות את פני עולם הקולינריה הישראלי, וסייעה למסעדות רבות להפוך ידידותיות לטבעונים. מפעילה את הבלוג המצליח "טבעוניות נהנות יותר", שנבחר פעמיים כבלוג האוכל הטוב ביותר של מגזין "טיים אאוט".היא גם מסעדנית, מדריכת סדנאות בישול ומתראיינת בתקשורת בענייני אוכל וזכויות בעלי חיים. הרצתה בפני קהלים רבים בארץ ובעולם, בין היתר במסגרת TEDx, במוסדות אקדמיים בעולם ובארץ, במועצות מקומיות ומול קהלים רבים נוספים.

אורי שביט מעבירה הרצאה המשלבת מידע מרתק לצד סיפור אישי סוחף וטעים, על הגורמים שהביאו את ישראל להפוך למדינה המובילה את המגמה העולמית של מעבר לתזונה מהצומח. זאת מנקודת מבטה האישית ותוך שיתוף במהפך מעורר ההשראה שלה, ממבקרת מסעדות גרגרנית לטבעונית אקטיביסטית שמצליחה לשנות את עולם המסעדות מבפנים, מבלי לוותר על הטעם והכיף שבאוכל. שביט תדון באלמנטים השונים המרכיבים את אורח החיים הטבעוני (בריאות, איכות הסביבה וזכויות בעלי חיים) ותספר על הקולינריה הטבעונית המתפתחת בארץ ועל הדרכים הפשוטות, הקלות והכיפיות להצטרף למגמה, או לפחות לדעת כיצד להתמודד עם ה"שגעון החדש" של אנשים בסביבתכם.

מלאו את פרטיכם ונחזור אליכם עם פרטים נוספים על ההרצאות



מעוניין בעזרה במילוי הטופס?

אורי שביט