ההרצאה של ננה שרייר | לבצע מהפך עסקי, לשנות את העולם ולהישאר בחיים

ננה שרייר היא בעלת המסעדה התל-אביבית המצליחה "ננוצ'קה", המתמחה באוכל גרוזיני. כיכבה בתכנית הדוקו-ריאליטי "מחוברות" ובסרט הדוקומנטרי "איכן שפועם ליבך", בהם תועדו חיפושיה אחר הוריה הביולוגיים. לפני שלוש שנים "ננוצ'קה" עלתה לכותרות כאשר ערכה שינוי רחב-היקף וחלוצי בתפריט, והפכה למסעדה הראשונה בעולם שעברה מתפריט בשרי לטבעוני. זאת בעקבות הצטרפותה של שרייר עצמה למגמה העולמית של מעבר לתזונה מהצומח.

אנו מציעים לכם מפגש גיבוש לעובדים במסעדת ננוצ'קה, הכולל טעימות (או ארוחה מלאה) מתפריט המסעדה ולצידן שיחה עם ננה שרייר: על מה שהוביל לשינוי העצום שערכה בעסק שלה, על האתגרים וההצלחות שהוא זימן לה, ועל הטיפים שלה לבעלי עסקים שרוצים לבצע שינויים גדולים בעסק, מטעמים ערכיים. שרייר תספר גם על המשמעות של אוכל עבורה, בעבר ובהווה, ובין ביס ללגימה, תנחה דיון פתוח בשאלות כגון: האם אנו ניזונים רק מחומרי הגלם של האוכל שלנו, או גם מהדימוי שהם משרתים עבורנו? האם חלבון חייב להגיע מבעלי חיים? מה בעצם אפשר לאכול במקום בשר? האם "המבורגר" מפטריות הוא אכן המבורגר? וכיצד אפשר לקחת עקרונות מוסריים ולהפוך אותם לטעימים, נגישים ואפילו רווחיים?

מלאו את פרטיכם ונחזור אליכם עם פרטים נוספים על ההרצאות



מעוניין בעזרה במילוי הטופס?

ננה שרייר - מסעדת ננוצ'קה
מסעדת ננוצ'קה - אוכל גרוזיני טבעוני
מסעדת ננוצ'קה